Professionele dakgoot reparatie

Net als het dak moeten ook uw dakgoten onderhouden worden. Vaak echter, wordt dit deel van het dak vergeten of verwaarloosd. Het kan dan gebeuren dat er lekkage of een verstopping ontstaat. De dakdekkers van Dakdekker Spoed kunnen in deze gevallen uw dakgoot repareren. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Door onze landelijke dekking zijn wij in het geval van spoed zeer snel ter plaatse.

Noodzakelijke dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie is een specialistische klus. Het probleem zit vaak in de verbindingsdelen tussen de stukken goot. In de lasnaden kunnen lekkages ontstaan. Daarnaast zijn verstoppingen een groot probleem. Elke dakgoot moet eigenlijk een keer per jaar schoongemaakt worden, liefst na de herfst. Wanneer alle bladeren en ander vuil gaan ophopen kan er een verstopping ontstaan. Dat kan uiteindelijk leiden tot verzameling van water en lekkage in het dak. Vandaar de noodzaak van het onderhouden en repareren van uw dakgoten.

Onze werkwijze

Voor dakgoot reparatie door Dakdekker Spoed belt u met 085 4320206. Wij vragen u kort het probleem toe te lichten. Daarnaast vragen wij u naar uw postcode. Op basis van die gegevens verbinden wij u door met een dakdekker in uw regio. U kunt vervolgens zelf een afspraak maken met het bedrijf bij u uit de buurt.