Lekkage in een plat dak snel opgelost

Lekkage in een plat dak is een erg vervelend probleem. Daarnaast ook een probleem wat snel opgelost dient te worden. Wanneer er te veel tijd overheen gaat kan het zijn dat het dakbeschot wordt aangetast. Dat wilt u te allen tijde voorkomen. Een snelle aanpak scheelt u daarmee ook in de kosten. Ons landelijk netwerk Dakdekker Spoed kan u daarbij van dienst zijn.

Schakel een vakman in bij lekkage

Lekkage in een plat dak kan ontstaan door een gat of breuk in het dak. Ook kan een niet goed afgewerkte gevel de oorzaak zijn. Het opsporen van de exacte locatie van het lek kan lastig zijn. Het is daarom aan te raden een vakman in te schakelen. Onze dakdekkers zijn zeer ervaren en kunnen in bijna alle gevallen de oorzaak achterhalen. Heeft een lekkage in een plat dak? Bel ons voor een afspraak. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Landelijke dekking en 24/7 bereikbaar bij lekkage

Door onze landelijke dekking en oneindige bereikbaarheid kunnen wij snelle hulp in spoedgevallen garanderen. Er is altijd een vakkundige dakdekker in uw buurt. De aangesloten dakdekkers zijn ervaren vakmannen, kwaliteit is dus gegarandeerd. Daarnaast beschikken we over een grote voorraad aan soorten dakbedekking. In de meeste gevallen kan de lekkage in uw platte dak daardoor ter plekke worden opgelost.

Om een afspraak te maken met Dakdekker Spoed doorloopt u de volgende stappen:

1. Bel 085 4320206
2. Geef uw postcode door
3. Maak een afspraak met de lokale specialist