Lekkage schoorsteen opsporen? 24/7 bereikbaar

Een lekkage in de schoorsteen is een veelvoorkomend probleem in de categorie daklekkage. Een schoorsteen is kwetsbaar. De invloed van regen en vooral (sterke) wind kan zorgen voor lekkage in de schoorsteen doordat deze beschadigd raakt. Een dergelijke lekkage moet snel en vakkundig worden opgelost. Ons landelijk netwerk van dakdekkers kan u hierbij van dienst zijn. Dakdekker Spoed is 24 uur per dag bereikbaar en in spoedgevallen zijn wij heel snel ter plaatse.

Oorzaken schoorsteen lekkage

Wanneer het gaat om lekkage in de schoorsteen, zijn er een aantal veelvoorkomende problemen. Vaak is er een probleem met het daklood of zijn de stenen van de schoorsteen beschadigd. Ook kan het voegwerk kapot zijn, waardoor water de schoorsteen in kan.

De bij ons aangesloten dakdekkers zijn zeer ervaren en we beschikken over een groot assortiment aan dakbedekking. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Heeft u last van lekkage in de schoorsteen? Wanneer u belt met 085 4320206 vragen wij kort naar het probleem. Op basis van uw postcode zoeken we een bedrijf bij u in de buurt. U kunt vervolgens zelf een afspraak maken met het betreffende bedrijf in uw regio.

U profiteert bij Dakdekker Spoed onder andere van:

  • Gegarandeerde bereikbaarheid (dag en nacht)
  • Ervaren monteurs in uw regio
  • Snelle hulp bij spoed
  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding