Lekkage in uw pannendak meteen verholpen

Lekkage kan veel problemen veroorzaken. Naast schade aan het dak kan ook de structuur daaronder beschadigd raken. Hoe meer er gerepareerd moet worden, hoe hoger de kosten zullen oplopen. Het loont dus om snel een vakman in te schakelen om de lekkage te verhelpen. Bij Dakdekker Spoed bent u aan het juiste adres. Onze dakdekkers zijn zeer ervaren met dakwerk, ook met lekkages in een pannendak.

Lekkage in uw pannendak: grote en kleine schades

Het kan zijn dat er maar een klein mankement is aan het dak. Dan gaat het bijvoorbeeld om een reparatie van een loodslab of zinkstuk. Ook kunnen er een aantal dakpannen scheef liggen of gebarsten zijn. Wanneer het een groter oppervlak betreft kan een volledige dakrenovatie nodig zijn. Onze vakkundige dakdekkers kunnen precies inschatten welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie.

De werkwijze van Dakdekker Spoed

Wanneer u te maken krijgt met een lekkage in uw pannendak kunt u ons inschakelen. U belt dan met 085 4320206. Wij vragen u kort het probleem uit te leggen. Op basis van uw postcode verbinden wij u door met een dakdekker uit uw regio. U kunt vervolgens zelf een afspraak maken met die monteur bij u uit de buurt.