Dakdekker Spoed: landelijk dakdekkersnetwerk

Dakdekker Spoed is een landelijk netwerk met dakdekkers. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? De dakdekkers die bij ons zijn aangesloten hebben ervaring met alle mogelijke problemen die zich kunnen voordoen op het gebied van daken. U kunt onder andere bij ons terecht voor dakreparatie, daklekkage en het vernieuwen van dakbedekking.

Altijd snel geholpen in uw regio

Dakonderhoud en-reparaties kunnen in de meeste gevallen ingepland worden, maar soms ontstaat er onverhoopt een spoedgeval. Bij zware regenval kan het bijvoorbeeld nodig zijn dat er zo snel mogelijk iemand komt om uw dak te repareren. Door onze landelijke dekking is er altijd een vakman bij u in uw regio. Bij spoedgevallen zorgen wij ervoor dat u snel in contact komt met een dakdekkersbedrijf.

Ervaren dakdekkersbedrijf

Iedere bij ons aangesloten dakdekker is zeer ervaren met dakwerk. Naast (spoed) reparaties van zowel platte daken, pannendaken als schoorstenen hebben wij ook ervaring met verschillende soorten dakbedekking. Wij beschikken over een breed assortiment van dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan bitumen, EPDM, kunststof en zinken dakbedekking, dakleer dakpannen en dakplaten. Door onze voorraad kunnen we u in de meeste gevallen onmiddellijk helpen.

Heeft u een dakdekker nodig? Bel ons op 085 4320206 voor het maken van een afspraak.